Mogelijkheden

MOGELIJKHEDEN

Lotgenotengroepen

Een lotgenotengroep geeft kinderen en jongeren de gelegenheid om te communiceren over hun ervaringen en gevoelens, vragen te stellen die ze hebben, te leren het verlies te begrijpen en deze een plaats te geven in hun leven en te leren een manier te vinden om met alles rondom het verlies om te gaan.

Ik bied lotgenotengroepen aan voor kinderen en jongeren met een verlieservaring door de dood van een dierbaar iemand en lotgenotengroepen met een verlieservaring na een echtscheiding.

Bent u geïnteresseerd in een lotgenotengroep voor uw kind, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanmeldingen, kan er een groep gestart worden.

Scholen of andere instanties die met kinderen en jongeren werken kunnen ook lotgenotengroepen aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Lezingen

Ik kan lezingen geven over kinderen en/of jongeren en rouw. Deze kan samengesteld worden naar de behoefte van uw doelgroep.

Neem voor meer informatie contact met mij op.

Advies

Bent u op uw school of instelling bezig met verlies een plek te geven en wilt u dat een professional een keer met u meekijkt? Ik kijk graag met u mee en geef advies.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de vraag. Neem contact met mij op voor een prijsopgave.

Contact

fleur@fienefleur.nl